Palagan Subang

Lagu Palagan Subang

Laras : Madenda

 

Baheula mangsa nagara tunggara

Karasa temahna kabalarea

Dikota di desa oge ngarasa

Pon kitu deui masyarakat desa subang

 

Bajuang hiji pancen nu utama

Sareundeuk saigel sapihanean

Rambate rata rempug jukung babarengan

Ngusir penjajah ngahontal kamerdekaan

 

Ref :

Di kota subang gugurna para pahlawan

Didieu pisan katelah palagan subang

Tapi kiwari zamana kamerdekaan

Sabilulungan ngaronjatkeun pangwangunan

 

Duh kota subang, kota nu terus tatandang

Dasar utama gotong royong sauyunan

Sangkan laksana karasa kusadayana

Sugri walagri malar walatra

 

Karya : Edi Kusdiana S.AP, M.M

 

 

3 comments

  1. Lagu palagan subang lebih bagus lagi pakai chord nya…..cuma saran lhoooo…..thx

  2. Lagu palagan subang lebih bagus lagi pakai chord nya…..cuma saran lhoooo…..thx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*